Eeuwen oude wijsheid, moderne wetenschap

Het gebruik van licht- en geluid-frequenties en heilige geometrie wordt al eeuwen gebruikt voor het bevorderen van heling en welzijn. Onder andere door de Egyptenaren.

In het Harmonic Egg worden deze verschillende zaken gecombineerd. Energiefrequenties van licht (kleur) en muziek in een geometrisch gevormde ruimte samengebracht met als doel lichaam, geest en ziel in balans te brengen met elkaar. Hierdoor wordt het zelf-helend vermogen van het lichaam gestimuleerd. 

Gail Lynn is de Amerikaanse ontwerper en maker van de Harmonic Egg. Sinds 2016 is zij bezig met het verspreiden van deze technologie. Wereldwijd zijn er nu bijna vijftig centra met een Harmonic Egg. Wij zijn de eerste in Nederland. 

Wat je kunt verwachten

Wanneer je komt wordt je begeleid door of Kirsten of Thérèse. Graag nemen we je mee voor een beetje uitleg, voordat je bij ons komt. 

De reis naar ons toe is op zich al bijzonder. Wanneer je de Landweg opdraait, rijd je door natuurgebied de Bethunepolder met rondom prachtig uitzicht en adembenemende wolkenluchten. Dit gebied is waterwingebied van Amsterdam. Dus zonder dat de Amsterdammers het weten, wordt hun water met goede vibraties ingestraald  🙂

Eenmaal binnen starten we met een gesprek om helder te maken wat voor jou de mooist mogelijke uitkomst is. Wij zijn beide professioneel getrainde en ervaren coaches en zullen er samen met jou voor zorgen dat de kern van de zaak boven water komt. 

In totaal duurt een sessie anderhalf uur, waarvan je vijftig minuten in het Harmonic Egg doorbrengt.

Weet dat elke sessie in het Harmonic Egg anders is. De werking is heel zacht en subtiel. Wat veel mensen teruggeven is dat ze voelen dat er op verschillende niveaus aan ze ‘gewerkt’ wordt. Verder horen we over diepgaande inzichten, (hernieuwd) contact met gidsen, trance reizen en heel diepe ontspanning. Fysieke verbeteringen zijn ook onderdeel van de resultaten. Pijn vermindert, mobiliteit vergroot, genezing versnelt en slaap verbetert bij veel mensen die regelmatig terugkomen voor een bezoek in het Harmonig Egg. Een kanttekening is op z’n plaats: wees je ervan bewust dat heelwording geen gebeurtenis is maar een proces. Het vraagt tijd en is afhankelijk van veel verschillende factoren. Het Harmonic Egg is fantastisch bij het ondersteunen van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam, geest en ziel. 

Interview met Gail Lynn

In dit interview met Gail Lynn, uitvinder van het Harmonische Ei, bespreken we de genezende kracht van geluid, frequentie, kleur en licht. We onderzoeken de wetenschap achter waarom deze energie-resonantie kamer effectief is gebleken om de fysieke, emotionele en mentale toestand van mensen weer in een staat van harmonie en evenwicht te brengen.

De relatie tussen muziek, welzijn en heilige geometrie

Wat hebben geometrie en frequentie met elkaar gemeen? Hoe houden ze verband met ons welzijn en onze gezondheid? Zelfs met hoe alles in het universum is georganiseerd? Bekijk deze facinerende film en ontdek hoe krachtig de combinatie van geluid, licht en geometrie is. 

Hoe energie resonantie werkt ter bevordering van gezondheid

Luister naar een gesprek met bioloog, spreker en auteur Dr. Bruce Lipton over zijn zijn begrip van resonantie en genezing. Hij vertelt over over hoe en waarom geluid werkt en helpt om stress en pijn te verminderen en een meer harmonieus wezen te herstellen.

Interview met Elizabeth April

De bekende Amerikaanse helderziende Elizabeth April heeft recent een sessie gehad in het Harmonic Egg in San Francisco. 

Luister naar het gesprek tussen Elizabeth en de maker van het Harmonic Egg Gail Lynn. Elizabeth vertelt over de herkomst van de technologie en wat het voor ons betekent. 

Zo vertelt ze onder andere dat de technologie van het ‘ei’ verouderingsprocessen terugdraaien. Super interessant!