Frequentie therapie

In het Harmonic Egg worden energiefrequenties van licht en muziek in een geometrisch gevormde ruimte samengebracht met als doel lichaam, geest en ziel in balans te brengen met elkaar. Hierdoor wordt het zelf-helend vermogen van het lichaam gestimuleerd. 

Het gebruik van licht- en geluid-frequenties binnen een geometrische ruimte voor het bevorderen van heling en welzijn zijn technologieën die al eeuwen geleden gebruikt werden. Onder andere door de Egyptenaren.

Gail Lynn is de Amerikaanse ontwerper en maker van de Harmonic Egg. Sinds 2016 is zij bezig met het verspreiden van deze technologie. Wereldwijd zijn er nu bijna vijftig centra met een Harmonic Egg. Wij zijn de eerste in Nederland. 

Ons verhaal

Wij zijn Maarten, Kirsten en Thérèse. Het Harmonic Egg verhaal begint met Maarten en Kirsten. Wij wonen met ons gezin (drie jongens, twee honden en veel kippen) in het prachtige natuurgebied de Bethune polder. We zijn op het Harmonic Egg gestuit door te kijken naar een aflevering van Open Minds, waar Gail Lynn werd geïnterviewd. Intuïtief voelden wij meteen: dit willen wij! Zonder zelfs maar in een Harmonic Egg te hebben gezeten hebben we ja gezegd en nu zijn we de eerste locatie met een Harmonic Egg in Nederland.

Maarten

Maarten is de stille kracht op de achtergrond en houdt zich bezig met alle ‘zakelijke’ dingen rondom het bedrijf. 

Kirsten

Kirsten is naast ‘Egg Guardian’ als eigenaresse van Mind of Your Own coach en trainer van coaches en missie-ondernemers. Ze is afgestudeerd theoloog, NLP master, hypnotherapeut en Neuro-Semantiek trainer. 

Thérèse

Thérèse is afgestudeerd fysiotherapeut, ETF behandelaar en expert op het gebied van chronische pijn. Ze heeft haar eigen praktijk waar ze mensen begeleid naar een pijnvrij leven.  

Waar wij in geloven

Zelfhelend vermogen

Ons lichaam is ontzettend capabel en krachtig. In onze genen zit alle informatie opgeslagen voor een leven lang gezondheid. Onze cellen vernieuwen zichzelf voortdurend. Vaak is het enige wat nodig is, uit de weg halen wat dit zelfhelend vermogen stoort. Het Harmonic Egg is hier een prachtig hulpmiddel voor. 

Innerlijk leiderschap

We zijn zelf verantwoordelijk voor ons eigen welzijn en genezing. Het Harmonic Egg is heel krachtig en zal je meer brengen naarmate je, dat wat er nodig is om te veranderen, ook zelf oppakt. Welzijn en genezing vraagt vaak dat we  veranderingen aanbrengen in onze mindset en gedrag. Dit vraagt van ons dat we zelf aan het stuur komen. 

Het leven is een spiegel

Ons leven is een weerspiegeling van ons bewustzijn. Ben je innerlijk in balans, dan zal dan zal je leven daar een weerspiegeling van zijn. Verandering begint dan ook in jezelf. 

Onze losse producten

Bij ons kun je het boek van Gail Lynn kopen en de muziek die wordt gespeeld in het Harmonic Egg. 

Book Unlocking The Ancient Secrets to Healing Gail Lynn