Reviews

Heling op een heel diep niveau

‘WOW’ is het eerste woord dat bij me opkomt als de sessie voorbij is.
Hoe leg ik uit wat ik ervaar bij een ‘ei-sessie’? Het is als een soort helende, heerlijke, ontspannende ‘massage’ voor je mind, je hersenen en je ziel.

Er gebeurt zoveel, terwijl je heerlijk ligt te relaxen onder een warm dekentje. Heel ontspannend en heel waardevol.

Inzichten, verklaringen, ideeën , lessen, aha-momenten, inspiratie, duidelijkheid en nog veel meer komt er voorbij. Heling op een heel diep niveau. Ontspanning op een next level.
De coaching van Kirsten erbij zorgen voor de verdieping en de praktische toepassing van ‘en hoe nu verder met de opgedane inzichten.’
Kortom, noodzakelijk voor iedereen die iets te helen of te ontspannen heeft.

– Roos van Monsjoe- Health and Wellness Coach

I felt peaceful, rearranged, and reconnected

“My experience in the Harmonic Egg was extraordinary. I felt happy in my heart as soon as I saw it, but then the experience of being in it and taking the healing journey it offers was profound. I didn’t want to speak afterwards and needed 20 minutes or so to feel ready to leave the building and engage with the outside world. I felt peaceful, rearranged, and reconnected. Inventor Gail Lynn is a beautiful soul who has created a brilliant device for the world—and I am immensely grateful.”

– Lee Harris – Spiritual Teacher and Speaker, globally acclaimed Energy Intuitive, Channeler, Transformation Guide, and author of Energy Speaks.

Mijn fysieke klachten waren minder

WOW! Wat een bijzondere ervaring. Allereerst kreeg ik een intake waarbij we in gingen op wat ik wil bereiken met mijn ervaring in het ei. Vervolgens werden de kleuren en muziek daarop afgestemd. Het moment dat ik in het ei ging voelde ik meteen een fijne vibe. De muziek sloot perfect bij me aan. Ik kwam er met een heel bijzonder gevoel en ervaring uit en gek genoeg waren mijn fysieke klachten minder. Heel bijzonder.

-Tijn Landsbergen – Contentmarketing strateeg 

Geweldig magische ervaring!

Ik heb zojuist een geweldige magische ervaring mogen beleven van Harmonic Egg. Het was een sessie op afstand. Van te voren wist ik niet of ik iets zou kunnen voelen of ervaren maar ik voelde heel veel. Ik voelde mijn lichaam en ik voelde een soort energie om me heen. En ook kwamen er gevoelens en emoties naar boven. Ik kan Harmonic Egg zeer aanbevelen en als de afstand te groot is, is een sessie op afstand een zeer goed alternatief!! Ik ben super enthousiast over Harmonic Egg!!

 

-Astrid Janssen – Luisterkindwerker 

Natural clearing of toxins

“I experienced an all-knowing clarity and a natural clearing of the toxins in my body. The Harmonic Egg is mirroring Mother Gaia’s energy.” Bekijk hier het volledige interview wat Gail had met Elizabeth

– Elizabeth April – International Psychic, Awakening Coach & Spiritual Influencer, Public Speaker, and celebrated Artis and Author

Precies wat mijn lijf nodig heeft

Onlangs mijn eerste ervaring gehad in het Harmonic Egg bij Kirsten. Wat een heerlijk ontspannen ervaring was dat! Precies wat mijn lichaam nodig heeft. De begeleiding van Kirsten gaf de ervaring nog meer diepgang door samen een intentie te formuleren die ik meenam het ei in.. Als in een spirituele reis kwam er ook een mooi inzicht tijdens de sessie!
Dit is een heerlijke en prachtige vorm van frequentie healing?? Dank je wel Kirsten!

-Wendy Meij – PuurMeij Coaching met paarden

Ik ben meer mijn stralende zelf

“Ik word voor het eerst gezien en gewaardeerd. Alles wat ik twintig jaar geleden al zei en toen niet werd gehoord, nemen mensen nu aan. Op mijn werk word ik steeds serieuzer genomen en bij meer dingen betrokken. Ik heb zelfs een vast contract gekregen.”
Marieke 

Na één sessie al minder last van mijn schouder

“Ik had al jaren last van schouderklachten. Al van alles geprobeerd. Na één sessie in het Harmonic Egg waren mijn klachten beduidend minder.”
– Sander-